Keçiboynuzlu Sert Bitter Çikolata Tarifi
Malzameler
- Bir su bardağı süt
- İki tatlı kaşığı tam buğday unu
- Yarım çay badağı Organik Keçiboynuzu Özü
- Bir tatlı kaşığı Organik Keçiboynuzu Unu
- Bir tatlı kaşığı kakao
- Bir yemek kaşığı tereyağı
- Bir yumurta sarısı
Yapılışı
Bir tencerenin içerisine süt, bir yumurta sarısı, iki tatlı kaşığı tam buğday unu, bir tatlı kaşığı kakao ve bir tatlı kaşığı Organik Keçiboynuzu Unu koyup iyice çırpın. Topak topak olmaması için kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Oldukça koyu bir kıvamda olacaktır. Birkaç dakika kaynadıktan sonra ocaktan indirin; tereyağı ekleyin. Ilıştıktan sonra Yarım çay badağı Organik Keçiboynuzu Özü ekleyin. Keçiboynuzu Özü miktarını çocuğunuzun damak tadına göre ayarlayabilirsiniz. Keçiboynuzu Özünü de ekledikten sonra puding çok koyu olursa biraz süt katıp seyreltebilirsiniz.
Aklınızda Bulunsun !!!
Doğal bir şeker ve renklendirici olan keçiboynuzunu  kakao kullandığınız her yerde kullanabilirsiniz.
Warning: getimagesize(/home/u1563946/public_html/wp-content/uploads/2018/01/keciboynuzlupasta.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/u1563946/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97
Warning: getimagesize(/home/u1563946/public_html/wp-content/uploads/2018/01/keciboynuzlupasta.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/u1563946/public_html/wp-content/themes/dt-the7/inc/extensions/aq_resizer.php on line 97
Related posts