ATIÅERÄ° GIDA Ä°MALAT. 1998 yılında Keçiboynuzunun insan saÄŸlığına kazandırılması gerekliliÄŸine inanıp bir ÃœRETÄ°CÄ° FÄ°RMA olarak keçiboynuzu ürünlerini Türkiyede ilk iÅŸleyen firma olarak keçiboynuzunun vatanı Akdenizin incisi MERSÄ°N’de kurulmuÅŸtur. Ãœretilen ürünler ; Atışeri Mersin ve Dr.Carob markaları ile tüketici beÄŸenisine sunmuÅŸtur.
Tıbbı ve aromatik bitkiler ithalatı ve ihracatı faaliyetlerinde de bulunan firmamız , zaman içersinde edinmiş olduğu bilgi ve birikimlerini Akdeniz’in özel bir meyvesi olan keçiboynuzu üstünde yoğunlaştırıp bu güne kadar mükemmel doğallığı korumak için sürekli kendini geliştirip yenilemiştir.
Atışeri Gıda üretici ve imalatçı firma olarak, tüm Türkiyede ve Dünyada yeniliklerin öncüsü olmuştur. İlk Keçiboynuzu Nektarını , İlk Keçiboynuzu ÖZ’ünü üretmiştir. Son olarak yine Türkiyede ve Dünyada İlk Defa Soğukpres Keçiboynuzu İNFÜZYONU’nu (Demleme) üreten ilk ve tek firmayız. Atışeri Gıda bu özelliği ile Türkiye pazarına ve ardından Dünya pazarına yön ve ivme vermektedir.
Ayrıca ÅŸu an en son olarak DR.CAROB Markası ile VÄ°TAMÄ°NLÄ° GIDA TAKVÄ°YESÄ°Â Bakanlık izinleri alınarak Keçiboynuzu Åurubu üreten öncü firmayız.. Bu Yönüyle ürünümüz Eczanelerle tam uyumludur.
Atışeri Gıda ;Tüm Keçiboynuzu Ürünleri ORGANİK Sertifika ve Belgelerine Sahiptir. Uluslararası Kalite Belgelerine sahiptir. Bunlar ; HACCP, TS EN ISO 22000 – ISO 9001 – ISO 14001 oluşmaktadır. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Mersin Üniversitesi Glutensiz Raporları ve Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünden alınan Analiz raporlarına da sahiptir.
Ayrıca tıbbı ve aromatik bitkilerin drog halde ihracatını da gerçekleştirmekte, sezonluk taleplere de cevap vermektedir.
ATIÅERÄ° GIDA Ä°MALAT;  Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.
Kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini hedefleyerek Türk ve Dünya pazarında markalaşma yolunda hızla ilerlemektedir.
ATIÅERÄ° GIDA Ä°MALAT.’a gösterdiÄŸiniz ilgiye teÅŸekkür ederiz.